Volgen

Creditcard beveiliging?

Wij bieden SSL encryptie op onze website tijdens het uitchecken (aangegeven door de

"https://"in plaats van "http://" in de adresbalk van uw browser). Wij bezitten ook diverse

certificaten op onze creditcard beveiliging (bijvoorbeeld "Beveiligd door PayPal Website

Betalingen Pro" en "Beveiligd door SSL" certificaat) - en bijhorende banners voor die

certificaten worden geplaatst op de passende plaatsen tijdens het uitchecken. Uw creditcard

details worden niet door ons opgeslagen - zij worden bewaard door onze online

betalingsprocessor (PayPal Website Betalingen Pro) volgens de hoogste

veiligheidsstandaarden.