Följ

Hur får jag tillgång till mitt medlemskap i hårtillväxtklubben?

Som medlem i hårtillväxtklubben ingår automatisk betalning och leverans. En annan del av

medlemskapet är att var 12:e månad som du är medlem får du 1 gratis burk av TRX2. För att ta del av

detta, logga in på ditt konto (eller skapa ett om du inte redan har) för att spåra status på beställningar

och all annan information. Vi är under processen att lägga till fler funktioner (endast tillgängliga för

klubbmedlemmar) som alla kommer vara tillgängliga via ditt konto.

Kommentarer

Powered by Zendesk